Προσθήκη εξωτερικού ανελκυστήρα και διαμόρφωση χώρου 2023

Διαδρομή: 5m | Καμπίνα:1 m x1.3m | Κινητήρας:400V/9.5 Kw

Στο συγκεκριμένο έργο έγινε μελέτη εγκατάστασης εξωτερικού ανελκυστήρα και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου λόγω εκτεταμένων βλαβών που είχαν προκληθεί στο κτήριο.

Ανελκυστήρας με μεταλλικό φρεάτιο

Τοποθετήθηκε το μοντέλο ανελκυστήρα MULTILIFT SHAFT S της AVIEK με διαμπερή θάλαμο διαστάσεων 1×1.3m, δύο θύρες BUS και 3 θύρες ορόφων ημιαυτόματες σε χρώμα MOCCA. Το μεταλλικό φρεάτιο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μελετητή και επενδύθηκε με ινοσανίδα ενώ καλύφθηκε με κόλλα και πλέγμα θερμοπρόσοψης.

Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου

Καθώς το κτήριο είχε υποστεί ήδη εκτεταμένες βλάβες καθίζησης στο μπαλκόνι του ημι-ορόφου και στα σκαλοπάτια εισόδου προς τον ημιωρόφο, κρίθηκε απαραίτητο κατά τη μελέτη να γίνει κατεδάφιση του βλαμμένου τμήματος και να γίνει εκ νέου διαμόρφωση της εισόδου και του μπαλκονιού του ημωρόφου. Σκυροδετήθηκε ενιαία βάση με τοιχεία ραντιέ τόσο για τη σκάλα,το μπαλκόνι και τη πλάκα έδρασης του μεταλλικού φρεατίου του ανελκυστήρα τα οποία δέθηκαν ενιαία με τα τοιχεία του μπαλκονιού και των σκαλοπατιών. Όλος ο περιβάλλων χώρος επενδύθηκε με Πεντελικό μάρμαρο για να διατηρηθεί η αρχική του όψη ενώ επισκευάστηκαν όλες οι βλάβες της πρόσοψης (μερεμέτια-σοβατίσματα-αφαίρεση σαθρών) προκειμένου να γίνει η τελική βαφή της πρόσοψης του κτηρίου.

Μοιράσου το
Facebook
LinkedIn

Σχετικά προϊόντα

0,60m/s

Multi lift S

14000€
14000€
16000€
22000€
28000€
31000€