Ανελκυστήρες Φορτίων

Αναβατόρια και ανελκυστήρες φορτίων και προσώπων με πιστοποιητικό CE. Οι ανελκυστήρες φορτίων σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Aviek Engineering και μετά πιστοποιούνται από επίσημο φορέα πιστοποιήσεων.

Αναβατόρια φορτίων έως 1000 κιλά, βαρέως τύπου ανελκυστήρες έως 5000 κιλά, επικλινή αναβατόρια φορτίων για τη μεταφορά παλετών έως 700 κιλά και ανελκυστήρες τροφίμων με ανοξείδωτες θύρες και θάλαμο.


Περισσότερα

Αναβτόρια τροφίμων

Το υδραυλικό αναβατόριο τροφίμων της AVIEK είναι σχεδιασμένο για τις ανάγκες εστιατορίων και χώρων εστίασης για την ασφαλή μεταφορά τροφίμων

Διαθέτει ανοξείδωτες θύρες τύπου γκιλοτίνα με κλειδαριές και ανοξείδωτο θάλαμο κατάλληλο για τρόφιμα. Φέρει σήμανσης CE σύμφωνα με την οδηγία μηχανής.


Περισσότερα

Αναβατόρια για Ξύλα

Αναβατόρια ξύλων με πιστοποιητικό CE. Τα αναβατόριο ξύλων σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Aviek Engineering και και είναι εξοπλισμένα με όλα τα ασφαλιστικά ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια.

Μπορεί να φτάσει διαδρομές μέχρι 11 μέτρα και φορτίο ανύψωσης έως 200 κιλά. Φέρει σήμανσης CE σύμφωνα με την οδηγία μηχανής.


Περισσότερα

Μεταλλικές κατασκευές

Αναλαμβάνουμε αρχιτεκτονικές κατασκευές από μέταλλο ή σύμμεικτες χρησιμοποιόντας συνδυασμό υλικών, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίας από τον σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση.

Στέγαστρα, ειδικά ράφια και στάντ, σχεδιασμός ειδικών επίπλων, μηχανισμών και διακοσμητικών είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορούμε να προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές τις αγοράς και πάντα στη καλύτερη ποιότητα.


Περισσότερα

εγγραφείτε στο
newsletter
για να μαθαίνετε
όλα τα νέα της
Aviek