Ανελκυστήρες Φορτίων

Αναβατόρια και ανελκυστήρες φορτίων και προσώπων με πιστοποιητικό CE. Οι ανελκυστήρες φορτίων σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Aviek Engineering και μετά πιστοποιούνται από επίσημο φορέα πιστοποιήσεων.

Στη γκάμα μας θα βρείτε αναβατόρια φορτίων έως 1000 κιλά, βαρέως τύπου ανελκυστήρες έως 5000 κιλά καθώς και ειδικά αναβατόρια διακίνησης φορτίων.


Περισσότερα

Επικλινή Αναβατόρια

Επικλινή αναβατόρια φορτίων με ανυψωτική ικανότητα έως 5000 κιλά. Τα αναβατόρια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Aviek Engineering ενώ φέρουν δήλωση συμμόρφωσης CE βάση της οδηγίας Μηχανών.

Ο μηχανισμός κίνησης είναι ηλεκτρομειωτήρας inverter με διπλή ταχύτητα ανόδου και καθόδου μέσω σύγχρονου αυτοματισμού. Υπάρχει η δυνατότητα το σύστημα οδήγησης να τοποθετηθεί επί τοίχου ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο στο διάδρομο ενώ για βάρη άνω των 1000 κιλών δίνεται η λύση με το IPG το οποίο στηρίζεται σε ράγες επί εδάφους.


Περισσότερα

Αναβτόρια τροφίμων

Το αναβατόριο τροφίμων της AVIEK είναι σχεδιασμένο για τις ανάγκες εστιατορίων και χώρων εστίασης για την ασφαλή μεταφορά τροφίμων

Διαθέτει ανοξείδωτες θύρες τύπου γκιλοτίνα με κλειδαριές και ανοξείδωτο θάλαμο κατάλληλο για τρόφιμα. Φέρει σήμανσης CE σύμφωνα με την οδηγία μηχανής.


Περισσότερα

Αναβατόρια για Ξύλα

Αναβατόρια ξύλων με πιστοποιητικό CE. Τα αναβατόριο ξύλων σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Aviek Engineering και και είναι εξοπλισμένα με όλα τα ασφαλιστικά ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια.

Μπορεί να φτάσει διαδρομές μέχρι 11 μέτρα και φορτίο ανύψωσης έως 200 κιλά. Φέρει σήμανσης CE σύμφωνα με την οδηγία μηχανής.


Περισσότερα

εγγραφείτε στο
newsletter
για να μαθαίνετε
όλα τα νέα της
Aviek