Πλατφόρμες και Περιστροφικοί Δίσκοι Αυτοκινήτων

Με τις πλατφόρμες μεταφοράς και περιστροφής αυτοκινήτων της MPS System μπορείς να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις δυνατότητες του χώρου σου με σκοπό να μπορέσεις να φτάσεις και στα ποιό δύσκολα σημεία όπου οι ελιγμοί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου. Τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί με απλό τρόπο με σκοπό τη συνεχή χρήση τους με ασφάλεια και ευκολία από τους χρήστες.


turntable discs 1000 1000

Περιστροφικός Δίσκος Αυτοκινήτων MPS CTD
Είναι δύσκολο να στρίψεις και να κάνεις ελιγμούς στο γκαράζ σου ή πρέπει να βγείς με τη "μούρη" του αυτοκινήτου βάση Νομοθεσίας; Ο περιστροφικός Δίσκος αυτοκινήτων της MPS Systems θα σου δώσει τη Λύση!

PLATFORM  1000 1000

Πλατφόρμα Μεταφοράς Αυτοκινήτων MPS CTTP
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου για να χρησιμοποιείται ανεξάρτητα μια μηχανική θέση στάθμευσης θα πρέπει να μετακινήσεις κάποιο αυτοκίνητο. Η Πλατφόρμα Μεταφοράς MPS CTTP της MPS Systems θα σου δώσει τη Λύση!

Έχεις περιορισμένο χώρο και δεν μπορείς να βρεις Λύση;

Έχουμε τη Λύση!

Ζήτησέ το μας και θα δουλέψουμε προκειμένου να βρούμε τρόπο να μεγιστοποιήσουμε τις θέσεις στάθμευσης στο χώρο σου ή να βρούμε τρόπο ώστε να μπορείς να βάζεις με ασφάλεια και ευκολία στο αυτοκίνητό σου στο γκαράζ.

Με ποιό Τρόπο;

Θα Σχεδιάσουμε εκ νέου ένα μηχάνημα το οποίο θα προσαρμοστεί στο χώρο σου! Θα χρειαστούμε απο εσένα τα σχέδια του χώρου και εάν υπάρχουν φωτογραφίες. Τα υπόλοιπα άφησέ τα σε εμάς!

Ποιότητα - Εξυπηρέτηση - Ανταγωνιστικές Τιμές