Μηχανικές Θέσεις Στάθμευσης

Με τα μηχανικά συστήματα στάθμευσης αυτοκινήτων της MPS System μπορείς να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις δυνατότητες του χώρου σου με σκοπό να μεγιστοποιήσεις τις θέσεις στάθμευσης. Τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί με απλό τρόπο με σκοπό τη συνεχή χρήση τους με ασφάλεια και ευκολία από τους χρήστες.


PRODUCTS 1000 1000

Μηχανική Θέση Στάθμευσης L01
Διπλασίασε τις θέσεις στάθμευσης στο Γκαράζ σου με χαμηλό κόστος! Το MPS L01 μπορεί να προσαρμοστείς στις ποιό δύσκολες περιτπώσεις. Ιδανικό για αποθήκευση αυτοκινήτων σε διαδρόμους γκαράζ, με σκοπό την ελέυθερη διέλευση αυτοκινήτων από κάτω.

UG 1000 1000 copy

Μηχανική Θέση Στάθμευσης MPS UG01
Υπόγεια θέση στάθμευσης αυτοκινήτου. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε εσωτερικά σε γκαράζ είτε σε υπαίθριο χώρο όπως στην αυλή της κατοικίας.


MPS SS02 1000 1000 copy

Μηχανική Θέση Στάθμευσης SS02
Διπλασίασε τις θέσεις στάθμευσης στο Γκαράζ σου με χαμηλό κόστος! Το MPS SS02 έχει τυποποιημένες διαστάσεις και παράγεται μαζικά με στόχο την ανταγωνιστική του τιμή. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο.

MPS S6P 1000 1000

Μηχανική Θέση Στάθμευσης S6P
Με το S6P μπορείς να διπλασιάσεις τις θέσεις στάθμευσης και από τρείς να γίνουν έξι με μόνο ένα μηχάνημα! Είναι ιδανικό για περιπτώσεις όπου υπάρχει ανάγκη για περισσότερες θέσεις στάθμευσης και με μόνο ένα μηχάνημα μπορείς να έχεις έως και τρείς επιπλέον θέσεις στάθμευσης!

Έχεις περιορισμένο χώρο και δεν μπορείς να βρεις Λύση;

Έχουμε τη Λύση!

Ζήτησέ το μας και θα δουλέψουμε προκειμένου να βρούμε τρόπο να μεγιστοποιήσουμε τις θέσεις στάθμευσης στο χώρο σου ή να βρούμε τρόπο ώστε να μπορείς να βάζεις με ασφάλεια και ευκολία στο αυτοκίνητό σου στο γκαράζ.

Με ποιό Τρόπο;

Θα Σχεδιάσουμε εκ νέου ένα μηχάνημα το οποίο θα προσαρμοστεί στο χώρο σου! Θα χρειαστούμε απο εσένα τα σχέδια του χώρου και εάν υπάρχουν φωτογραφίες. Τα υπόλοιπα άφησέ τα σε εμάς!

Ποιότητα - Εξυπηρέτηση - Ανταγωνιστικές Τιμές